bättre produkter höjer känslan

Konsten att välja rätt produkter.

Vi är alla lite bortskämda med att det finns tusen alternativ och mängder av märken inom samma områden. Det är såklart inte fel men ibland blir det faktiskt bara svårare att välja en produkt som passar det man är ute efter. 
Vi har alla olika mycket pengar att spendera och ibland låter vi kanske plånboken styra mer än sunt förnuft. 

Tur att vi finns då! Vi provar mängder  av märken, massor av olika saker, vi låter andra prova sakerna och efter mycket om och men så väljer vi ut ett fåtal saker som vi gillar och tycker extra mycket om.

en liten rubrik

Tyvärr har vi på tok för mycket "slit och släng" prylar i våra våra hem. Saker som man helt enkelt accepterar att de går i sönder efter väldigt kort tid.
- De va ju så billiga så man köper ju bara nytt.
Lite synd att tänka så! Både ur miljösynpunkt och med hänsyn till din plånbok. Undersökningar visar att slit och släng produkter är i snitt 2,5-4 gånger dyrare under livslängden mot vad en något högre kvalité är.
Sedan har man också märkt att folk omsätter inte sin tid i pengar direkt och säger att det kostar inget att koppla in eller fixa själv?! 

Hade du inte kunnat göra något nyttigare och som kanske genererade pengar på den tiden som det tog att fixa det själv? Klart att det är billigare att baka kanelbullar själv men om du köpte färdiga och välsmakande så hade du kanske fått mer tid med familjen eller kanske kunnat jobba lite i egna företaget 2 timmar längre?!

 

Önskemål ?!

Går du i funderingar om ett inköp? Hör med oss först. Nära kontakter inom de flesta områden gör att vi säkert kan låna eller köpa in produkterna för utvärdering och sedan publicera våra tankar här.

Vi gillar allt som är gott, bättre, snyggare och till ett bra pris!